Bose® Headphones 700 Noise Cancelling Hovedtelefon

Headphones 700 Noise Cancelling Hovedtelefon
Noise Cancelling Headphones 700 er nyeste Hovedtelefon fra Bose med støj reduktion og en videreudvikling af de kendte Quietcomfort hovedtelefoner, Bluetooth Trådløs teknologi, Talestyring: Google Assistant, Siri, Alexa, Justerbar Støjreducering, AR Argumented Reality
Spar : DKK 600,00 Vejl. DKK 3.295,00
PRIS DKK 2.695,00
Varen kan ikke købes online.
Kontakt os for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Betalingsmuligheder:
Dankort Mastercard Visa Forbrugsforeningen MobilePay
DKK 2695
Varenr: 794297-0100
Flere produkter fra Bose®
Autoriseret Bang & Olufsen forhandler

Augmented hovedtelefoner. Nu en realitet.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 lever op til alt, hvad du forventer – også ting, du aldrig ville forestille dig mulige. Tænk på dem som smart-hovedtelefoner, som lader dig holde hovedet højt i verden med let adgang til stemmeassistenter. Eller tag et opkald med det mest kraftfulde mikrofonsystem til stemmeoptagelse. Og så har de Bose AR – en banebrydende augmented reality-platform, som muliggør forbløffende nye lydoplevelser.

  • BLUETOOTH
  • UOVERTRUFFENT MIKROFONSYSTEM
  • Regulerbar støjreduktion
  • INTUITIVE KNAPPER
  • BATTERILEVETID OP TIL 20 TIMER
  • BOSE AR-AKTIVERET
Afsnit top

Nu i limited edition Soapstone.

Nyt design, men med de samme innovative funktioner. Læs mere om de nye hovedtelefoner her: Headphones 700 Limited Edition Soapstone.

HOVEDET HØJT. FRIE HÆNDER. FORBAVSEDE ØRER.

Et fleksibelt mikrofonsystem til suveræn stemmeoptagelse
Bose Headphones 700 tilbyder et uovertruffent system med fire mikrofoner, som optager og isolerer din stemme, mens støj omkring dig reduceres. Du vil lytte og blive hørt som aldrig før – selv i støjende omgivelser.

Har du brug for svar? Bare spørg løs.
Vores trådløse hovedtelefoner er optimeret til Google Assistent, som nemt opsættes via Bose Music-appen. For at aktivere din stemmeassistent trykker du blot på knappen på højre ørekop.
Google Assistent-mærket

NYT LOOK. NYE FUNKTIONER.

Hør verden omkring dig. På dine vilkår.
Med Bose Headphones 700 har vi endda forbedret det, vi er mest kendt for. Du kan nu tilpasse dine omgivelser med 11 niveauer af støjreduktion. I takt med at du øger støjreduktionen, minimerer du tilsvarende forstyrrelser, hvis du befinder dig et sted med meget støj. Eller du kan reducere støjreduktionen til det punkt, hvor du hører verden, som om du slet ikke havde støjreducerende hovedtelefoner på.

Ved korte afbrydelser kan du trykke på en knap for samtaletilstand, så du sætter musikken på pause og lader den omgivende støj komme indenfor – perfekt til hurtigt at bestille en kop kaffe eller sludre med en kollega.

Afsnit bund

AUGMENTED REALITY.
FOR ØRERNE, IKKE ØJNENE.

Få mest muligt ud af din smartphone, mens den bliver nede i lommen
Bose AR er den første augmented reality-platform med lyd af sin art, der gør forbløffende nye lydoplevelser mulige, så du kan holde forbindelsen til den digitale verden og samtidig være til stede i den fysiske verden. Bose AR kombinerer fordelene ved bærbare lydprodukter, mobile enheder og integrerede apps og låser op for muligheden for at opleve helt nye måder at rejse, træne, lære, lege og meget mere ved at forstærke din verden med indhold for ørerne i stedet for øjnene. Tilgængeligheden af og funktionaliteten i Bose AR kan variere.

Så hvordan fungerer Bose AR?
Bose AR-aktiverede produkter har indbyggede bevægelsessensorer, som kan registrere din hovedretning og kropsbevægelse, mens du bærer produkterne. Boses AR-forbedrede apps kan derefter bruge disse oplysninger sammen med positionsdata fra din mobile enhed til at tilbyde dig lydindhold, der er skræddersyet til, hvor du er, og hvad du laver.

Og din musik? Smuk som altid.
Bose Headphones 700 leverer virkelig, når du vil nyde din musik. Du vil opleve en omsluttende lytteoplevelse ved alle lydstyrker med vores velkendte aktive EQ og imponerende basgengivelse. Uanset om du lytter ved lav lydstyrke eller gerne vil skrue helt op, lyder din musik, som den skal.

Bose Music-app: Tilpasset betjening
Til styring af både lyd og musik giver Bose Music-appen dig endnu mere kontrol og sikrer, at dine smarte produkter fra Bose fungerer sammen og giver en bedre lytteoplevelse.

Beskrivelse

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Hvad er forskellen på Bose Noise Cancelling Headphones 700 og QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II?
QuietComfort 35 hovedtelefoner II tilbyder en klassisk løsning til alle, der ønsker en anerkendt støjreduktionsteknologi og volumenoptimeret lydgengivelse. Bose Noise Cancelling Headphones 700 lever også op til dette løfte, men har et helt nyt akustisk design, der giver en lidt bedre støjreduktion end QC35 II, samtidig med at du kan skifte fra fuld isolation til det komplette lydbillede. En anden vigtig forbedring er det adaptive system med fire mikrofoner, der automatisk tilpasser sig til dine omgivelser og isolerer din stemme fra konkurrerende støj, så du trygt kan besvare et opkald eller tale til din stemmeassistent. Og en ny brugergrænseflade giver intuitive bevægelsesbaserede knapper til at administrere dit indhold.

Hvad er akustisk TriPort-hovedtelefonstruktur?
Den patenterede akustiske TriPort-hovedtelefonstruktur anvender eksterne porte til at ventilere ørekopperne og effektivt skabe større akustisk volumen, uden at øge størrelsen af ørekoppen. Resultatet er bedre lyd og aktiv støjreduktion fra mindre, lettere og mere komfortable hovedtelefoner. Den akustiske TriPort-hovedtelefonstruktur bruges i alle vores hovedtelefoner og headsets til forbrugere.

Hvordan opnås den fuldstændige støjreduktion i Bose Noise Cancelling Headphones 700?
Bose Noise Cancelling Headphones 700 benytter både aktiv og passiv støjreduktionsteknologi. De bruger en avanceret patentbeskyttet elektronik til at reducere støjen aktivt ved at placere mikrofoner både inde i og uden på ørekopperne. Det elektroniske system registrerer lyden i næsten alle omgivelser og måler, sammenligner og reagerer derefter løbende – for at frembringe et neutraliserende signal. Den passive støjreduktion opnås ved kombinationen af det akustiske design og de materialer, der er valgt til ørekopperne og puderne.

Kan Bose Noise Cancelling Headphones 700 modtage opkald?
Ja. Bose Noise Cancelling Headphones 700 har et adaptivt system med fire mikrofoner, der giver dig mulighed for at bruge hovedtelefonerne under opkald, når de er forbundet til en hvilken som helst smartphone. Udover de traditionelle opkald kan hovedtelefonerne fungere sammen med mange apps, der bruger VoIP (Voice over Internet Protocol), som f.eks. Skype eller FaceTime.

Hvordan parrer jeg Bose Noise Cancelling Headphones 700 med min mobilenhed?
Først skal du sikre dig, at hovedtelefonerne er tændt med et enkelt tryk på den øverste knap bag på højre ørekop. Derefter skal du trykke på tænd/sluk-knappen og holde den nede i 3 sekunder for at sætte hovedtelefonerne i parringstilstand. Bemærk, at hvis det er første gang, du tilslutter hovedtelefonerne, tændes de automatisk direkte i parringstilstand. Stemmemeddelelser giver dig yderligere vejledning. Vi anbefaler, at du bruger Bose Music-appen til at fuldføre parringsprocessen, men du kan også bruge Bluetooth-indstillingerne på din enhed.

Kan Bose Noise Cancelling Headphones 700 være forbundet til to mobilenheder samtidigt?
Ja. Multipunktteknologien gør Bose Headphones 700 i stand til at være tilsluttet til to enheder på samme tid – f.eks. en iPad og en smartphone. Så mens du ser en video på den tilsluttede iPad, sætter hovedtelefonerne automatisk videoen på pause for at besvare et opkald fra den tilsluttede smartphone. Når opkaldet er afsluttet, skifter hovedtelefonerne tilbage til videoen på iPad'en.

Hvilken rækkevidde har Bose Noise Cancelling Headphones 700?
Bose Noise Cancelling Headphones 700 har en rækkevidde på op til 10 meter fra kildeenheden. En realistisk måde at beskrive rækkevidden på er, at rækkevidden udgør det rum, brugeren opholder sig i, plus det tilstødende rum. Denne rækkevidde kan blive reduceret af fysiske forhindringer, såsom vægge, døre eller af forstyrrelser fra andre elektroniske enheder. Der kan høres støj og knitren, hvis Bluetooth-forbindelsen udsættes for forstyrrelser. Hvis dette sker, skal du bevæge dig væk fra trådløse routere eller fra mikroovne og placere dine hovedtelefoner tættere på Bluetooth-enheden.

Hvor længe forbliver batteriet opladet?
Bose Noise Cancelling Headphones 700 bruger et specialdesignet genopladeligt litium-ion-batteri, der giver op til 20 timers afspilning af lyd med alle funktioner.

Hvordan betjener jeg lydstyrken eller mit indhold med Bose Noise Cancelling Headphones 700?
På forreste halvdel af den højre ørekop findes brugergrænsefladen til den grundlæggende betjening. Her indgår intuitive bevægelser som f.eks. at skubbe op og ned for at styre lydstyrken og skubbe frem og tilbage for at springe frem eller tilbage mellem numrene. Derudover vil et dobbelttryk sætte dit indhold på pause eller afspille det og også besvare eller afslutte et opkald.

Er min mobile enhed kompatibel med Bose AR?
Bose AR er i øjeblikket kompatibel med iPhone- og iPad-enheder. Bose AR-forbedrede apps til Android-brugere er under udvikling.

Hvordan bruger jeg min telefons virtuelle standardassistent?
Med den nederste knap på bagsiden af den højre ørekop giver Bose Headphones 700 dig adgang til din telefons virtuelle standardassistent – som Siri.

Hvordan opsætter jeg Google Assistent til min foretrukne stemmeassistent?
Brug Bose Music-appen til at konfigurere en af vores stemmeassistent-partnere. Den guider dig gennem opsætningen, så du kan konfigurere en adgangsknap som en integreret funktion, der automatisk opretter forbindelse til din stemmeassistent-app.

Hvad sker der, hvis jeg er i et land, hvor Google Assistent ikke understøttes endnu.
Bose Music-appen vil guide dig til at vælge blandt tilgængelige funktioner i et givent område. I områder, hvor kun én af dem er tilgængelige, viser appen automatisk den, du kan vælge. I områder, hvor ingen af dem er tilgængelige, vil stemmeassistentknappen som standard benytte mobilenhedens indbyggede stemmeassistent.

Hvad kan jeg bede Google Assistenten om at gøre?
Hvis du vil stille din Google Assistent et spørgsmål, skal du bare trykke og holde stemmeassistentknappen nede for at tale, og slippe den, når du er færdig med dit spørgsmål. Din Google Assistent læser dine meddelelser højt for dig – som en låseskærm med lyd. Google Assistenten giver dig også proaktive meddelelser, f.eks. en indgående sms, en mødepåmindelse og meget mere. Du kan få Google Assistenten til at uddybe disse meddelelser med et enkelt tryk eller afvise dem med et dobbelttryk. Du kan bede om ting som:

"Afspil nyhederne" eller "Fortæl mig de seneste nyheder."
"Ring til Thomas."
”Indstil en timer til 35 minutter.”
"Skriv olivenolie på min indkøbsliste."
"Skift farven på lyset i stuen til turkis."
"Fortæl mig om min dag" og "Hvad kan du?"

Specifikationer

Mål/vægt

Hovedtelefoner20,3 cm H x 16,5 cm B x 5,1 cm D (0,25 kg)

Etui21,8 cm H x 17,9 cm B x 6,2 cm D (0,18 kg)

Lydkabel1,06 m

USB-kabel0,5 m

Yderligere oplysninger

Bluetooth-rækkevidde Op til 10 m

Batteriets opladningstid Op til 2,5 timer

Hurtigopladningstid 15 min. i 3,5 time

Batterilevetid Op til 20 timer

HVAD ER DER I KASSEN?

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Lydkabel

USB-kabel til opladning

Etui

Lynstartvejledning

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System