+45 3641 0011
Logo
Top Banner

Ingen producent har formået at levere så megen lyd og fysisk fylde så lidt på samme tid. Absolut ingen. Derfor er Bose synonym med hjemmebiograf, surround, multirumslyd, flerkanalsmusik, dybbas og meget mere, som kommer ud af ”ingenting”. Eller næsten ingenting, for Bose er nok verdens mest diskrete lydsystemer.

Og når vi fortæller, at vi har rådgivet, solgt og installeret Bose i mere end 35 år, så fortæller det ikke blot noget om kvaliteten - det fortæller også noget om kundetilfredshed.

Installation 

Vi tilbyder komplet installation og tilslutning af LifeStyle og Soundtouch systemer i hjemmet ud fra et indretningsforslag og et prisoverslag, vi er blevet enige om. Ingen har mere erfaring i Bose og ”indretningsmuligheder” end vores faguddannede montører. Og dér hvor systemerne ikke fungerer trådløst, har de en fantastisk evne til at gøre ledninger ”usynlige”.  

Vi sørger for, at du kan betjeningen på fingrene, inden vi går. Det er en naturlig del af vores service.

Garantiservice

I garantiperioden afhjælper vi opståede fejl på produkter enten i hjemmet eller telefonisk, alt efter fejlen. Udover dette tilbyder vi reparations service på gamle Bose Produkter med fast pristilbud.

Desuden har vi altid et udvalg af kabler og "stumper" på lager til udgåede modeller . Hvis ikke skaffer vi det om muligt .

Bose SoundTouch Streaming højttalere

      
Klik på billederne og se videoerne på de helt enestående trådløse højttalere.