Bose logo
Hvem er Bose

Ingen producent har formået at levere så megen lyd og fysisk fylde så lidt på samme tid. Absolut ingen. Derfor er Bose synonym med hjemmebiograf, surround, multirumslyd, flerkanalsmusik, dybbas og meget mere, som kommer ud af ”ingenting”. Eller næsten ingenting, for Bose er nok verdens mest diskrete lydsystemer.

Og når vi fortæller, at vi har rådgivet, solgt og installeret Bose i mere end 35 år, så fortæller det ikke blot noget om kvaliteten - det fortæller også noget om kundetilfredshed.

Installation

Vi tilbyder komplet installation og tilslutning af LifeStyle og Soundtouch systemer i hjemmet ud fra et indretningsforslag og et prisoverslag, vi er blevet enige om. Ingen har mere erfaring i Bose og ”indretningsmuligheder” end vores faguddannede montører. Og dér hvor systemerne ikke fungerer trådløst, har de en fantastisk evne til at gøre ledninger ”usynlige”.  

Vi sørger for, at du kan betjeningen på fingrene, inden vi går. Det er en naturlig del af vores service.

Garantiservice

I garantiperioden afhjælper vi opståede fejl på produkter enten i hjemmet eller telefonisk, alt efter fejlen. Udover dette tilbyder vi reparations service på gamle Bose Produkter med fast pristilbud.

Desuden har vi altid et udvalg af kabler og "stumper" på lager til udgåede modeller . Hvis ikke skaffer vi det om muligt .

Bose SoundTouch Streaming højttalere

      
Klik på billederne og se videoerne på de helt enestående trådløse højttalere.

 

Lifestyle reddot award vinder

Bose Lifestyle 650 er vinder af den eftertragtet Design pris Reddot Design Award 2017.

Lifestyle 650 Soundtouch underholdnings systemet er designet i glas og aluminium, anlægget kan styres via Soundtouch App og gør det muligt at streame sin musik fra musiktjenester som Spotify, Dezzer m.fl. du kan streame musik fra f.eks. en mobiltelefon via Wifi eller  til den indbygget Bluetooth afspiller, du kan høre dine favorit radio stationer via Internet Radio funktionen TuneIn Radio med over 30.000 stationer at vælge i mellem.

Med Bose's unikke unify styring kan du styre dine andre produkter f.eks. dit TV, Apple TV, Blu Ray/DVD Afspiller med den medfølgende Bose fjernbetjening der i sit display viser hvad du foretager dig. Fjernbetjeningen har også 6 forvalg hvor du kan ligge dine radio stationer fast, eller det kunne være din favorit Spotify playliste, på en af de 6 forvalg, der går igen på resten af Soundtouch familiens højttalere Soundtouch 10 / 20 III / 30 III

Hos Milo Lyd & Billede er vi specialister i Bose Produkter og specielt Lifestyle 650 og Lifestyle 600 som vi har udstillet i vores nye butik I Rødovre Centrum Danmarks bedste butikscenter.

Kom til vores butik vi har Bose prodkterne tilsluttet og er klar til demonstration, i rolige omgivelser, af sælger med indgående kendskab til Bose.

Her ser du en del af Soundtouch Familien

  • Soundtouch 10
  • Soundtouch 20 III
  • Soundtouch 30 III

De findes i både Sort og Hvid finish

Vi har også en del tilbehør vægbeslag stander osv. samt andre løsninger til Soundtouch

Soundtouch familien
Soundtouch 300

Bose har den bedste Streaming Soundbar på markedet den hedder Bose® SoundTouch® 300

Det er vores største salgs succes til dato og gør du pakken komplet med Bas modul Acoustimass® 300 og Virtually Invisible® 300 trådløse baghøjttalere

Tilsluttet og klar til demonstration på et TV, i rolige omgivelser, af sælger med indgående kendskab til Bose Soundtouch 300

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System