Det siger vores kunder

Vi har samlet et lille uddrag af de tilbagemeldinger vi har fået fra vore mange tilfredse kunder.

Lotte Lindgren

"Den service tror jeg ikke, man kan opleve andre steder. Dagen før nytårsaften gik vores gamle tv i stykker. Og selvom klokken var over 14.00, så sørgede de ikke bare for, at vi fik et nyt tv leveret her i Helsingør samme dag - de ringede også for at sikre sig, at vi havde fået det til at fungere. Jeg tror, at de var kommet samme aften, hvis jeg havde sagt nej."

Lotte Lindgren, 3000 Helsingør

Poul Bauer

"Når man nu ikke er IT-nørd, som efterhånden er et must for at kunne tilslutte et tv, så er det jo rart, at de hos Milo har evnen til at forenkle og forklare teknik, så man forstår det. Det kan godt være, at man kan spare en procent eller to ved at handle andre steder. Men for mig tæller god kundeservice mere. Derfor er det nok heller ikke tilfældigt, at jeg har været kunde hos dem i mere end 20 år."

Poul Bauer, 2610 Rødovre

Usman M. Syed

"Jeg kan godt mærke at jeg som kunde er i fokus. For de gør alt for at finde en løsning på mine specifikke udfordringer. Og så er det ligegyldigt, om de er små eller store. Deres rådgivning, fleksibilitet og kundeservice rækker langt ud over det sædvanlige, så man er altid sikker på at dét man ender med at købe, er det rigtige. Og sådan har det været i de 10 år, jeg har været kunde."

Usman M. Syed, 2600 Glostrup 

Lars Aagaard Knudsen

"Jeg har været fast kunde siden 2007, fordi man får en frisk og god behandling hos Milo lyd&billede. Men dér hvor de virkelig skiller sig ud fra de gigantiske varehuse er, når vi taler om seriøs vejledning og montering. Det har jeg lagt mærke til, hver eneste gang jeg har handlet hos dem. Om jeg vil vælge dem igen? Det kan der vist ikke være nogen tvivl om."

Lars Aagaard Knudsen, 2000 Frederiksberg

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System