+45 3641 0011

DET SIGER VORES KUNDER

Lotte Lindgren

"Den service tror jeg ikke, man kan opleve andre steder. Dagen før nytårsaften gik vores gamle tv i stykker. Og selvom klokken var over 14.00, så sørgede de ikke bare for, at vi fik et nyt tv leveret her i Helsingør samme dag - de ringede også for at sikre sig, at vi havde fået det til at fungere. Jeg tror, at de var kommet samme aften, hvis jeg havde sagt nej."

Lotte Lindgren, 3000 Helsingør

Gert Carl

"Min kone og jeg købte det nye, lille Beo-TV (lækkert!) og Essence. Men nu er radio/TV ikke mere "som i gamle dage". Det er IT! Og ikke lige til at finde ud af - synes vi. Vi havde flere problemer med opsætningen til netværket men Milo lyd&billede kom igen - og igen - og igen... indtil vi nu endelig har fået det op at spille. Prisen på anlægget er hurtigt glemt, men servicen - den husker man længe!"

Gert Carl, 2665 Vallensbæk Strand

Poul Bauer

"Når man nu ikke er IT-nørd, som efterhånden er et must for at kunne tilslutte et tv, så er det jo rart, at de hos Milo har evnen til at forenkle og forklare teknik, så man forstår det. Det kan godt være, at man kan spare en procent eller to ved at handle andre steder. Men for mig tæller god kundeservice mere. Derfor er det nok heller ikke tilfældigt, at jeg har været kunde hos dem i mere end 20 år."

Poul Bauer, 2610 Rødovre

Usman M. Syed

"Jeg kan godt mærke at jeg som kunde er i fokus. For de gør alt for at finde en løsning på mine specifikke udfordringer. Og så er det ligegyldigt, om de er små eller store. Deres rådgivning, fleksibilitet og kundeservice rækker langt ud over det sædvanlige, så man er altid sikker på at dét man ender med at købe, er det rigtige. Og sådan har det været i de 10 år, jeg har været kunde."

Usman M. Syed, 2600 Glostrup 

Lars Aagaard Knudsen

"Jeg har været fast kunde siden 2007, fordi man får en frisk og god behandling hos Milo lyd&billede. Men dér hvor de virkelig skiller sig ud fra de gigantiske varehuse er, når vi taler om seriøs vejledning og montering. Det har jeg lagt mærke til, hver eneste gang jeg har handlet hos dem. Om jeg vil vælge dem igen? Det kan der vist ikke være nogen tvivl om."

Lars Aagaard Knudsen, 2000 Frederiksberg

Susanne Spellerberg

"Jeg ved godt, at man kan købe B&O her på Frederiksberg, men jeg kører gerne til Rødovre, fordi jeg ved, at jeg får en ekstrem god service hos Milo. De giver sig altid god tid, og de er tålmodige - også når man har sin 80-årige svigermor med. De har monteret vores nye udstyr i hjemmet, og også dét har været til 5 stjerner ud af 5 mulige. De fortjener at blive anbefalet, som jeg allerede gør."

Susanne Spellerberg, 2000 Frederiksberg