loewe logo

Et Loewe TV klær din stue!

Loewe TV skiller sig ud fra alle andre TV. Du får kun den nyeste teknologi og det bedste design.

Et Loewe TV klær din stue! Detaljerne og kvaliteten er i orden med den nyeste tyske teknologi. Der bliver ikke sparet på noget! Designet er helt unikt, og ligner ikke alle de andre fladskærme på markedet. Og så har Loewe TV en kanon brugerflade der er både nem og enkel at betjene.

Det er ikke bare en fladskærm, det er en oplevelse!

Loewe TV - Kvalitet i verdensklasse!

Loewe TV blev en del af Milo lyd&billedes sortiment i 2005, fordi Loewes produkter har verdens bedste balance mellem kvalitet, design, æstetik, teknik, brugervenlighed og pris. Og hvis vi kunne gøre vores beslutning om, ville vi vælge det samme igen. Derfor er det ikke tilfældigt, at vi har indrettet en stor Loewe afdeling med, hvor hele sortimentet står klar til demonstration.

Loewe er noget særligt. Derfor kan du også booke et gratis og uforpligtende møde hjemme hos dig. Her kan vi drøfte indretning, vi kan rådgive om valg af udstyr samt montering af vores professionelle folk, inden vi afgiver et pristilbud. Et besøg der bliver kvit og frit. Apropos tilbud, hvem siger, at vi ikke kan tage dit brugte Loewe udstyr i bytte?

Og så skal vi da lige huske at fortælle at, vi udover at give tre års garanti også servicerer tv ”på stedet”. Det er en rar fornemmelse med lidt ekstra sikkerhed.

Loewe har i næsten 100 år revolutioneret TV'et og interessant nok er det Loewe der står bag fjernsynet som vi kender det i dag. God kvalitet har altid været forbundet med tyske produkter og løftet "Made in Germany" er din garanti for at kvaliteten af dit TV er i verdensklasse. Loewe TV udvikles og produceres i Kronach, Tyskland, der ligger ca. 280 km nord for München.

En radioudstilling der ændrede TV'et for altid!

I 1931 på radioudstillingen i Berlin fremviste Loewe den første elektroniske filmtransmission verden havde set. Chefingeniør, Manfred von Ardenne, havde fundet afløseren for de dårlige mekaniske billedrør og satte derfor kursen for virksomhedens fremtid.

Der er fokus og styr på teknologier, som giver ægte værdi for brugerne. Det tidsløse, minimalistiske og klassiske design Loewe TV består af har ganske enkelt stået distancen, og har sammen med virksomhedens innovative teknologier bidraget med nogle af vor tids nok smarteste underholdningssystemer. 

Loewe er siden begyndelsen i 1923 aldrig holdt op med at forny sig selv, hvilket ses i de intelligente underholdningssystemer Loewe er kendt for i dag. Ifølge Loewe selv byder de forandringer velkommen inden for industrien, mens de forbliver tro mod deres rødder og værdier. De er hele tiden på udkig efter at forbedre, optimere deres produkter og skabe den mest brugervenlige oplevelse for deres kunder. Lysten til at genopfinde er det der er drivkraft hos dem. Ja, innovationen vil aldrig holde op.

Ypperlig billedkvalitet!

Billedkvaliteten er knivskarp, selv når der foregår mange og hæsblæsende ting på skærmen. Farve- og billedgengivelse er prima kvalitet, fås ikke bedre. Det føles som om man selv er til stede når man ser en god film eller en superfodboldskamp. TV’et har et kontrastfilter som sørger for at ekstreme skarpe farver gøres mere skarpe, klare og tydelige. Du får kun den absolutte bedste kvalitet med et Loewe TV, så enkelt er det.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System