Med et Panasonic LED TV får du tårnhøj billedkvalitet til en yderst fornuftig pris, og selv de mest simple modeller er udstyret med smarte funktioner, der kan forbedre din TV-oplevelse til hverdag.

Panasonic LED TV kan desuden fås i alle størrelser, og uanset hvor meget eller lidt du bruger TV’et, er et LED TV fra Panasonic et godt valg!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Panasonic LED TV med imponerende billedkvalitet

Er du på udkig efter et LED TV, der forener imponerende billedkvalitet med et lækkert design? Så er det vores klare anbefaling, at du tager et nærmere kig på udvalget af Panasonic LED TV’er her ovenfor. Panasonic er en japansk producent, som har været i branchen i mange år, og deres mangeårige erfaring ses tydeligt i måden, de får innovativ teknologi og tidløst design til at gå op i en højere enhed. Dermed skaber de TV’er, der lever op til meget høje standarder, hvilket også er en af grundende til, at de i dag laver nogle af de mest populære LED TV’er på markedet. Du skal altså vælge et Panasonic LED TV, hvis du vil have en helt eminent billedkvalitet, et moderne design og en pris, hvor langt de fleste kan være med.

Vi har et stort udvalg af Panasonic LED TV her hos Milo Lyd og Billede, og vi har samlet dem alle her på siden, så du hurtigt kan danne dig et overblik over dine muligheder. Vi forhandler både Panasonic LED TV’er til ophængning og med fod, og uanset hvad du vælger, kan du være sikker på en stilsikker og flot løsning. En stor del af vores udvalg her på siden består af Smart TV, og det er der en grund til. Med et Smart TV fra Panasonic har du adgang til internettet og streamingtjenester, og du får således gavn af meget mere end blot et godt TV. Se nærmere på siden herover og find det Panasonic LED TV, som passer allerbedst til dig – både i størrelse og variant. Du kan også være heldig at få en model til en skarp udsalgspris.

Fordelene ved at vælge et Panasonic LED TV

Et Panasonic LED TV (Light Emitting Diode Television) hører til typen af fladskærm-TV, der bruger LED-baggrundsbelysning til at danne billeder på skærmen. Netop denne type belysning giver billeder, der er både skarpere og klarere sammenlignet med tidligere teknologier som CRT (katodestrålerør) og LCD (Liquid Crystal Display). Dette er en af grundene til, at Panasonic LED TV’er er kendt for at kunne levere høj billedkvalitet, høj opløsning og imponerende farvegengivelse. Det er desuden også muligt for dem at tilbyde en bredere betragtningsvinkel end mange andre fladskærm-TV.

Panasonic LED TV’er fås enten som Smart TV’er traditionelle TV’er, og forskellen mellem de to typer består hovedsageligt i, om de kun er i stand til at vise kabel- eller satellit-TV, eller de også giver adgang til internettet og streamingtjenester. Idet Panasonic LED TV’er bruger LED-lys, er de desuden også både mere energieffektive og holdbare end eksempelvis CRT- og plasma-TV’er. LED-belysning har nemlig en længere levetid end de traditionelle belysningstyper, hvilket naturligvis også gælder, når de bruges til TV-produktion.

De forskellige typer af LED TV på markedet

Tager man et kig på markedet for Panasonic LED TV, præsenteres man for flere forskellige typer LED-teknologi – heriblandt Direct LED, Edge-lit LED, Full Array LED og Mini LED. Som de individuelle navne også antyder, bruger de hver især LED-lyset forskelligt, hvilket gør dem i stand til at tilbyde forskellige billedkvaliteter. Direct LED placerer LED-belysningen bag skærmen, hvilket resulterer i en højere kontrast og en mere jævn belysning. Edge-lit LED placerer LED-belysningen langs kanten af skærmen, hvilket er med til at sikre dig et tyndere og lettere TV, og Full Array LED placerer LED-belysning over hele skærmen for på den måde at tilbyde en mere præcis belysning og kontrast.

Forskellene mellem disse 3 typer er forholdsvis let håndgribelige, men Mini LED TV bruger en lidt mere avanceret teknologi. Selvom Mini LED TV er en bagbelyst type ligesom Direct LED TV, bruges der i modsætning hertil en masse små LED-pærer til at producere billedet. Antallet af disse LED-pærer ligger typisk omkring 1000-5000. Mini LED-teknologi bruger dermed mindre og mere tætpakkede LED-pærer end traditionelle LED-paneler, og derfor er Panasonic LED TV’er med denne teknologi i stand til at tilbyde en højere tæthed af belysningszoner. Dette gør det muligt for Mini LED-TV at levere en højere kontrast, dybere sorte farver og mere præcis lokal dimming, idet de enkelte LED-områder kan tændes eller slukkes efter behov.

Mini LED TV’er har dermed flere fordele sammenlignet med traditionelle Panasonic LED TV’er, som normalt har færre belysningszoner. De har typisk også en højere lysstyrke end eksempelvis OLED TV – en anden typer fladskærms-TV du også finder i vores sortiment – hvilket gør dem i stand til at tilbyde en mere livagtig og realistisk billedoplevelse i rum med højere omgivende lysstyrke. Denne type TV er dog ikke helt uden ulemper, da de er en del dyrere end traditionelle Panasonic LED TV’er og faktisk også kan være dyrere end OLED TV’er afhængigt af mærke og model. Derudover er de typisk også både tykkere og tungere end andre TV-typer, da de mange LED-pærer kræver mere plads og tilfører mere vægt.

Alsidigt udvalg af populære Panasonic LED TV

Her hos Milo Lyd og Billede finder du dermed et både bredt og varieret udvalg af de populære LED TV, fra det anerkendte mærke, Panasonic. Udvalget spænder bredt i forhold til både design, funktioner og LED-teknologi, og dette reflekterer tydeligt, at mærket har produceret elektronik i lækker topkvalitet siden 1918. Det store udvalg er med til at sikre, at du kan få et Panasonic LED TV med netop de specifikationer, der passer til dine præferencer og dit hjem. TV i 4K Ultra HD sikrer dig eksempelvis et både skarpt og smukt billede, hvilket særdeles godt egnet til dig der ønsker at se sport og film. Hvorimod TV i HD Bright Panel Plus giver dig stor kontrast mellem farverne, hvilket er det ideelle valg til rum med masser af naturligt lys.

I et Panasonic LED TV – uanset tommer – får du desuden både Android TV, knivskarpt billede takket være HCX-processoren, en biografoplevelse med Dolby Atmos og Dolby Vision, surround sound samt en optimeret gaming oplevelse med Game Mode.

Panasonic LED TV med HCX-processor

HCX-processoren forbedrer oplevelsen af dit TV ved at sikre dig et knivskarpt og endnu hurtigere billede i Ultra HD. Du er dermed sikret et enestående og smukt billede, selv i de hurtige action-scener.

Dolby Atmos & Dolby Vision

Forbedr din film-, serie-, spil- og musikoplevelse ved at hæve den til et endnu højere niveau med Dolby Vision og Dolby Atmos. De fleste af os kender allerede Dolby Atmos, der giver den mest enestående lydoplevelse med højttalere som sender lyd ud fra alle vinkler. Dolby Vision er HDR-format fra Dolby Labs, der viser farver i mere dybde og med mere klarhed mellem farver og skygger. Med kombinationen af de to kan du dermed komme meget tæt på følelsen i biografen, og fylde dit hjem med god lyd og skarpe billeder, så du bare kan læne dig tilbage og nyde oplevelsen.

Panasonic LED TV med Smart-TV

Panasonic er uden tvivl en af de mest konkurrencedygtige TV-producenter på markedet, og det gælder naturligvis også i forhold til Smart-TV-delen. De nye Panasonic LED TV giver dig nemlig mulighed for at nyde dine yndlingsstreamingtjenester i bedst mulig kvalitet direkte fra sofaen. Kobl blot dit fjernsyn til internettet, og du er godt på vej. De populære streamingtjenester som Netflix, YouTube, Amazon Prime, Disney+, Apple TV+, DRTV, Blockbuster, Viaplay og mange flere er alle tilgængelige, og de venter bare på dig.

Android TV, Google Assistant og Chromecast

Flere Panasonic LED TV tilbyder også nem og enkel adgang til Android TV. Med Android TV får du adgang til flere streamingtjenester, apps, film og serier. Her finder du de mest populære TV-udsendelser, film og sportskampe. Du kan desuden med fordel benytte Google Assistant, som giver dig mulighed for at fjernstyre dit Panasonic LED TV blot ved hjælp af din stemme. Vælger du et Panasonic LED TV med indbygget Chromecast, har du tilmed mulighed for at dublere indhold fra din smartphone og få det vist på TV’et. Det er nemt, enkelt og smart.

Gaming på Panasonic LED TV

Spiller man mange spil, hvor grafikken er vigtig, vil man især værdsætte et Panasonic LED TV med enestående billedopløsning. Den avancerede teknologi i TV’et inkluderer desuden også HCX Pro Al-processoren, som næsten halverer input forsinkelsen. Det er altså slut med langsomme spil eller billeder, som hakker, og det gør det nemmere for dig at få det meste ud af din reaktionstid.

Game Mode

Vil du have mest muligt ud af spiloplevelsen, er det værd at vælge et Panasonic LED TV med Game Mode-funktionen. Funktionen tilbyder lavere latenstid og endnu hurtigere skærm respons, og det gør det endnu nemmere for dig at få en mere jævn spiloplevelse. Så kan du nyde dine spil fuldt ud.

E-mærket

Hos Milo Lyd og Billede er vi certificeret med e-mærket, hvilket betyder, at vores hjemmeside og webshop er under løbende kontrol. Derudover har vi køberbeskyttelse, som sikrer dig beskyttelse op til 10.000 kr. Vi er certificeret siden år 2000.

Kontakt os og få professionel rådgivning

Har du nogle spørgsmål til vores produkter eller services – så kontakt os gerne! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige Panasonic LED TV. Du er meget velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik i Rødovre Centrum, ellers kan vi træffes på tlf. 36 41 00 11 mandag-fredag kl. 10-19 samt lørdag og søndag kl. 10-17.

Populære Brands