Panasonic Logo
Hvem er Panasonic

Vi har været Panasonic Center før - og nu er vi det igen. Fordi gammel kærlighed aldrig ruster - og fordi vi aldrig har oplevet flere tilfredse kunder, siden vi har været en del af foreningen.

En af forklaringerne er nok, at ingen producent har modtaget flere Awards end Panasonic for deres lyd- og billedkvalitet. En anden årsag er, at vi som Panasonic Center altid kan præsentere og demonstrere branchens bredeste sortiment. Og nyhederne? Ja, dem har vi naturligvis før alle andre.  Når du som kunde tilmelder dig Panasonic Centerforening, får du automatisk 30 måneders garanti på alt, hvad du køber. Det er et ualmindeligt godt alternativ til købelovens 24 måneders reklamationsret. Men vi kan tilbyde mere. F.eks. ”All-Inclusive”, hvor du mod en beskeden merpris bliver opgraderet til ”VIP-kunde”.

Når vi leverer dit tv, monterer vi det på den medfølgende fod, vi sørger for alle tilslutninger - herunder antennen, og vi indstiller alle kanaler og vejleder dig i brugen, så du får det optimale udbytte fra starten. Og så rydder vi også op efter os og giver dig hele 5 års produktgaranti. Kan man forvente mere?

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System